Gimnás Sentebe - ENTRENAMENT PERSONAL

Sentebé

ENTRENAMENT PERSONAL

Com será el procés quan t’apuntis als nostres entrenaments personals?

A continuación t’ho expliquem!

ENTREVISTA INICIAL

Primer realitzarem un qüestionari informatiu i procedirem al primer entrenament on obtindrem una valoració global de la teva condició física. Aquí definirem els teus objectius personals.

 

PROGRAMA ESPECÍFIC D’ENTRENAMENT

Un cop obtingudes les teves dades, amb els teus objectius i condició física actual, dissenyarem un programa d’entrenament totalment personalitzat, tenint en compte tots els detalls i les informacions que tu ens donis. Sempre tenint en compte els teus objectius. Aquest procés es divideix en 4 fases:

FASE 1 – TÉCNICA D’EXECUCIÓ

En aquesta fase localitzarem els grups musculars que s’implicaran en tot el procés, ens centrarem en executar correctament tots els exercicis, aprendrem a respirar correctament, treballarem l’amplitud de moviment i molts altres aspectes més!

FASE 2 – ADAPTACIÓ ANATÓMICA

Els objectius en aquesta fase seran d’adaptació general a l’activitat física, buscarem desequilibris i els compensarem, enfortirem els lligaments, els tendons i les articulacions, realitzarem exercicis per prevenir lesions i començarem a realitzar exercicis específics.

FASE 3 – TONIFICACIÓ I MUSCULACIÓ

Augmentarem la massa muscular i la força màxima, continuarem el treball d’enfortiment de lligaments, tendons i articulacions, desenvoluparem de forma general i específica tots els músculs del cos, potenciarem el sistema cardiovascular i la respiració i augmentarem el rendiment general.

FASE 4 – TRANSFORMACIÓ A FORÇA MÀXIMA I FORÇA RESISTÈNCIA.

En aquesta fase ens centrarem a treballar mès específicament tots els músculs del cos, així com augmentar la força màxima i per tan augmentar les cargues màximes en les que treballarem. Continuarem a desenvolupar el sistema cardiovascular i li donarem el pic de rendiment desitjat. Aquesta serà la fase en que augmentarem més el rendiment i la massa muscular.

 

CONTROL I SEGUIMENT

No et preocupis, seguirem el teu procés i evolució en tot el moment! No estaràs sol. T’acompanyarem en tota la programació i escoltarem el teu feedback.

 

 

 

Sentebé

© 2022 Sentebé.
Powered by Fit Cloud

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.