HIPOS FLOW

HIPOS FLOW

Descobreix una classe amb molts beneficis pel teu cos. 30' de hipopressius i 30' de moviments "Flow"

27/08/2021

Abdominals hipopressius

Aquesta és una tècnica respiratòria procedent d’una tècnica mil·lenària de ioga, en la qual es treballa d’una forma extrema el control de la respiració i de la musculatura de l’abdomen.

Els hipopressius es caracteritzen, tal com el seu nom indica, perquè generen una disminució de la pressió intra-abdominal. Això és beneficiós per treballar de manera segura en situacions com són la incontinència urinària, disfuncions sexuals, postpart, hèrnies entre d’altres.

Aquesta tècnica d’abdominals es treballa en apnea, és a dir, sense respirar durant un període temporal. Però no és una tècnica que només consisteixi en posar la panxa endins o aguantar la respiració. En la gimnàstica abdominal hipopressiva, es realitza una apertura de les costelles mobilitzant músculs com el transvers del l’abdomen, el diafragma o la musculatura del sòl pelvià.

"FLOW"

Desprès de 30' de hipopressius la classe continua amb un treball de força amb el propi pes del cos, amb moviments fluits que proporcionen una millora de la mobilitat corporal i la tonificació dels músculs. 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.