STRONG BY ZUMBA

STRONG BY ZUMBA

STRONG NATION, STRONG BODY

22/03/2022

Para de comptar les repeticions. Comença a entrenar a ritme. STRONG Nation® combina pes lliure, condicionament muscular, cardio i exercicis pliomètrics sincronitzats a cançons pròpies que han sigut especialment dissenyades per coincidir amb cada moviment. Cada sentadeta, cada lunge, cada burpee esta dirigit per la música, ajudant així a arribar a aquell última repetició, i, qui sap? Fins i tot 5 més!

La combinació d'un entrenament d'alta intensitat i el condicionament muscular estimula una major crema de calories durant i després de l'entrenament. Així que fes cremar aquestes calories. L’afterburn et farà saber que està funcionant!

Cada clase de STRONG Nation requereix un gran consum d’energia, i formant part de la teva “sessió de suor” diària, treballarem al terra per treballar el core. Prepara’t, necessitaràs el següent:

Mucho texto, anem a lo important de veritat: quins beneficis obtindrem?

  • Es molt eficient per a cremar grasa corporal i calories.
  • Amb una dieta apropiada, els resultats es poden observar molt ràpidament.
  • Ajuda a millorar la resistencia cardíaca.
  • Tonifica el cos.
  • Millorarem el metabolisme.
  • Treballarem amb el pes corporal.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.